Har ni ett intresse för fotboll och kanske vill uppleva en Champions League match på plats så är möjligheterna stora att du kommer att göra det inom en snar framtid. Idag så är det inte helt ovanligt att man bokar en sportresa på nätet till England och få vara med om fotboll på riktigt hög nivå.

Favoriter i Champions League

Om det är så att ni har ett engelskt lag som favorit så finns det både matcher i Champions League och Premier League som skulle kunna intressera dig. Se till att skaffa Liverpool biljetter omgående så kanske ni redan till helgen sitter på Anfield och få uppleva fotboll i världsklass. Vem vill inte sitta på plats och sjunga med i ”You’ll Never Walk Alone”. Liverpool har 5 segrar i denna cup och den första kom 1977. Sedan följde 1978, 1981, 1984 och 2005. Nu återstår om de kan kamma hem en seger 2019. Senast så snuvade Real Madrid de på segern.

Svenska lag i Champions League

Klart att det finns svenska lag som är oerhört duktiga men det var länge sedan något lag har visat framfötterna i Champions League. Vem minns inte de klassiska matcherna med IFK Göteborg som för över 20 år sedan var de som visade sig värdiga att spela i denna klassiska liga. Självklart så skulle det vara fantastiskt att se något svenskt lag ta sig till detta magiska Champions League. Tillsvidare så får vi heja på våra favoriter av lag som finns med. Liverpool är ett av de lag som vi svenskar har en förkärlek till och gärna hejar fram till seger.