Du hittar ett brett utbud online av olika sorters idrottsnät. Nät för fotbollsmål finns i olika storlekar, från 5-manna upp till 11-manna. Det går även att köpa nät i bit för mål av udda storlek, t.ex. för hemmatillverkade mål. Dessa nät fungerar även bra som skyddsnät eller uppfångningsnät runt fotbollsplanen.

Olika sorters nät

Samtliga nät går att få i två olika utföranden. Du väljer mellan klassiskt grönt polyeten med rakt rutmönster eller vit polypropylen med sexkantigt mönster. Näten är tillverkade av antingen 3 eller 4 mm tjockt material. Till näten kan du välja att köpa till gummilinor och buntband för att till exempel hänga upp eller fästa näten på olika sätt.

Bygg ditt eget mål

Älskar dina barn fotboll? Då kan du ha nytta av dessa tips. Men utöver det, varför inte överraska dem med ett egenbyggt fotbollsmål? Du kan hitta enkla anvisningar för att bygga ihop ditt eget mål. Köp till ett fotbollsnät på bit och du har den perfekta presenten och sysselsättningen.

Fotboll är dock inte bara till för den yngre generationen. Fotbollsträning har nämligen visat sig ha positiva effekter för hjärt- och benhälsan hos äldre. Så ta med dig en senior ut på planen och njut av ditt nya fotbollsnät!